Blogg

Massage

2 Jan 2013

Alla har vi ont i kroppen ibland. Då kan det vara skönt med lite välgörande massage. De flesta uppskattar detta men det är skillnad på en massage hemma med sin partner och en professionell massage av en utbildad massös. När man ska gå till en massös första gången så är det många som har funderingar över vad det är som gäller under massagen. Den vanligaste frågan är nog om man måste man vara avklädd då man får massage och det behöver man naturligtvis inte vara. Inte om man är bara ska ha en traditionell medicinsk massage.

En massage kan hjälp när man är öm i muskler och leder. Det kan även hjälpa till vid rehabiliteringen efter de flesta skottskador och liknande skador på kroppen.

Det är alltså på det hela taget alltid en fördel att få en massage om man har ont. Det kan göra underverk för slitna kroppar.

Det finns olika former av massage som passar olika bra för olika ändamål. Prata med en utbildad massör för rådgivning om vilken form som passar dina besvär bäst.

Sen kan det alltid var trevligt med en mer personlig massage från sin partner men det är en helt annat historia. Räkna inte med den typen av massage från en seriös massös i Sverige.

Klockor

27 Dec 2012

Det finns många produkter som det går att spara stora pengar på online. En av dessa är klockor som ofta kan vara mycket billigare på nätet jämfört med i en vanlig butik.

På nätet slipper återförsäljaren dyra hyror för butikslokaler i de finaste delarna av staden. Näthandlaren kan därför hålla mycket lägre priser på klockor.

Ofta kan man beställa och få sin klocka inom några dagar. Denna produkt passar utmärkt att beställa över nätet då det sällan är någon brådska när man ska köpa en klocka. Man har gott om tid då :)

Vill du veta mer om klockor på nätet så rekommenderar jag följande sida.

Resa till Turkiet

12 Nov 2012

Att resa är livet. Det finns massor av destinationer att besöka här i världen. En del människor hittar en pärla och reser dit om och om igen medan andra ständigt måste resa nya destinationer. Personligen är jag lite av både och. Jag tycker det är kul att upptäcka nya platser men samtidigt är det även härligt att komma tillbaka till ett ställe där man var för många år sedan och där man har underbara semesterminnen ifrån.

Mitt personliga favoritresmål är Ios i Grekland. Dit har jag rest många gånger och det är en härlig liten ö inte långt från Santorini. Här hittar du vita Grekiska hus som klättrar upp för en bergstopp. Hela staden är som en enda stor labyrint. Detta ska en gång i tiden ha skyddat mot pirater. Men inte nu längre, för varje år intas ön av massvis av Pirater och andra glada semesterfirare som söker efter den bästa festen i Medelhavet. Den titeln kan Ios definitivt vara med och slås om under sommarmånaderna kokar nattlivet på ön och de trånga gatorna är fullpackade med glada turister. Barerna och nattklubbarna är öppna fram till 7-8 på morgonen så alla kan festa och dansa så mycket de orkar. På dagen samlas man på stranden ligger på behagligt gångavstånd från byn. Är man för trött för denna vackra promenad så går det även bussar för de som föredrar att röra sig så lite som möjligt på dagtid.

Det finns naturligtvis även intressanta resmål på andra håll i världen. Ett som jag ännu inte hunnit besöka är Bodrum i Turkiet, men jag har hört mycket gott om detta resmål och även några saker som inte låter lika positivt. Men så är det väl alltid med fe flesta resmål. Det finns alltid för och nackdelar med att välja just det resmålet. En del resmål är väldigt billiga då brukar även standarden på hotell, nattklubbar, stränder, restauranger vara sämre än på dyrare resmål där även hela resmålet då ofta är mer modernt och erbjuder faciliteter av högsta klass. Vad man föredrar är upp till var och en. Det finns inget som säger att man inte kan resa till Turkiet och bo på ett slitet hotell ena resan och sedan åka till Monaco och bo på ett lyxhotell nästa gång man ska ut och resa. 

Just att få uppleva så olika saker är en del av charmen med att resa bort. Man kan ta en lugn och avslappnande semester på Ios i Maj eller Oktober. Men vill man ha fest dygnet runt så kan man resa till samma ö i Grekland under Juli och Augusti. Vad ett resmål har att erbjuda beror mycket på när under säsongen man väljer att besöka orten. Detta exempel med Ios är sant för många anda turistorter. De har oftast två helt olika ansikten att visa upp. Ett under högsäsong när priserna är höga och ett under lågsäsong när priserna också är låga.

Vilket föredrar du? Att resa till ett känt turistmål under högsäsong och trängas eller att göra samma resa när det är lågsäsong och njuta av det med färre turister att konkurrera med?

Nyheter

31 Oct 2012

Det finns många bra sidor på nätet som förmedlar nyheter till läsarna några av de mest populära i Sverige är nog Aftonbladet och Expressen. De har myket info att ebjuda läsaren men ofta är det fokuserat på sensationer och rubrikerna stämmer sällan överrens med innehållet i artikeln.

Dessa tidngar är så desperata över att få oss att klicka på länkarna hos dem att de skriver överdrivna rubriker som sällan har relevans för innehållet i artiklen. De överdriver och maskerar bilder bara för att få ett extra klick till artikeln och på så sätt kunna skryta om hur många sidvisningar de har varje dag.

9 gånger av 10 blir man besviken när man kommer till artikeln och märker att den inte alls handlar om det man trodde.

Nationalencyklopedin

15 Oct 2012

Har du någonsin undrat vad ett Svenskt ord betyder? Kanske funderar du på vad huvudstaden i Chile heter? Då kan jag tipsa om Nationalencyklopedin och deras hemsida där du kan slå upp massor av ord och fakta. Pefekt om du är en nyfiken person precis som som ständigt letar efter nya kunskaper att ta till sig. Nationalencyklopedin hittar du på www.ne.se och huvudstaden i Chile är naturligtvis Santiago.

Mer om gardiner

11 Oct 2012

Det finns massor av olika tyger att välja mellan när man ska köpa gardiner på nätet. Det vanligaste är nog att gardinerna är gjorda i bomull men det går även att hitta gardiner som är tillverkade i andra material. Ett populärt alternativ till bomull är lin som ger ett mer rustikt intryck till din inredning. Detta material passar perfekt i lite mer lantliga miljöer och inredningar som går i dessa tecken.

Vill man ha en lite mer lyxig känsla i sitt hem så kan man välja att köpa gardiner av siden. Det get en härlig lyster och lyfter ett hem till nya nivåer. Men smakar det så kostar det. Gardiner av siden har av naturliga orsaker ett högre pris än en motsvarande gardin gjort av bomull. Mer om olika material i gardiner hittar du om du klickar här

Det kostar inte så mycket att köpa gardiner. Du kan hitta billiga gardiner på nätet. Tycket du ändå att det blir för dyrt så kan du fynda begagnade gardiner på blocket.

Fördelar med en artikelkatalog

30 Sep 2012

Genom att publicera artiklar i en artikelkatalog så kan du göra reklam för din egen hemsida och samtidigt stärka den genom att länka till din egen sida från artikeln som du skriver i artikelkatalogen. En artikelkatalog ger best resultat om du skriver en artikel om ett ämne som är relaterat till din egen sida. På så sätt får du en länk från en sida som handlar om samma ämne som din egen och du får ut mesta möjliga kraft från din artikel. Det finns många bra artikelkataloger och ännu fler dåliga. De största känner du säkert redan till så jag tänkte tipsa om en artikelkatalog av hög kvalitet som fortfarande är relativt okänd för gemene man. Artikelkatalogen jag rekommenderar är www.info-om.se som drivs av en driven ägare. Här accepteras endast de bästa artiklarna och kvaliteten är därför på topp.

Gardiner

24 Sep 2012

Det finns många olika typer av gardiner att sätta upp i sitt hem. Du kan till exempel välja på panelgardiner eller lamellgardiner. Varför inte en klassisk gardinlängd eller en hissgardin. Mer info om gardiner hittar du här. Där går de igenom alla fomer av gardiner som finns på marknaden idag. Läs igenom i lugn och ro och känn sedan att du gör rätt val nör du väljer gardin till ditt hem.