Massage

Alla har vi ont i kroppen ibland. Då kan det vara skönt med lite välgörande massage. De flesta uppskattar detta men det är skillnad på en massage hemma med sin partner och en professionell massage av en utbildad massös. När man ska gå till en massös första gången så är det många som har funderingar över vad det är som gäller under massagen. Den vanligaste frågan är nog om man måste man vara avklädd då man får massage och det behöver man naturligtvis inte vara. Inte om man är bara ska ha en traditionell medicinsk massage.

En massage kan hjälp när man är öm i muskler och leder. Det kan även hjälpa till vid rehabiliteringen efter de flesta skottskador och liknande skador på kroppen.

Det är alltså på det hela taget alltid en fördel att få en massage om man har ont. Det kan göra underverk för slitna kroppar.

Det finns olika former av massage som passar olika bra för olika ändamål. Prata med en utbildad massör för rådgivning om vilken form som passar dina besvär bäst.

Sen kan det alltid var trevligt med en mer personlig massage från sin partner men det är en helt annat historia. Räkna inte med den typen av massage från en seriös massös i Sverige.

2 Jan 2013